NUNKI lakentje in 1 minuut

Geef je baby het vertrouwde baarmoedergevoel in bed! Bekijk de video en ontdek het NUNKI lakentje in 1 minuut. 

 
Deze video vat heel goed samen wat het NUNKI lakentje allemaal biedt:
✓ Baarmoedergevoel in bed
✓ Het beste slaapritueel voor je baby
✓ Mild alternatief voor inbakeren
✓ Geborgenheid en begrenzing door diepe druk
✓ Strak instoppen wordt supersimpel, iedereen kan het
✓ Werkt ook bij de hoerahouding (armpjes omhoog)
✓ Veilig: het lakentje kan niet losraken
✓ Geschikt voor 0 maanden tot 3 jaar

Het NUNKI lakentje is bekroond met 2 Baby Innovation Awards in 2019. Inmiddels slapen meer dan 20.000 baby's beter met Fedde&Kees. Trots!

Bekijk NUNKI

Liefs,

Frederieke

Frederieke Meihuizen

Eigenaar Fedde&Kees®

Ik ben Frederieke, getrouwd met Ewoud en mama van 4 kindjes. Na op veel plekken gewoond te hebben, ben ik gesetteld in Nieuwkoop. Ik werkte in de commercie tot mijn vierde kindje geboren werd. Fedde was een huilbaby en vanuit deze wanhoop heb ik de producten van Fedde&Kees bedacht. Ik gooide mijn leven om en begon met ondernemen. Sinds 2018 help ik andere ouders naar een betere slaap!