NUNKI & BUNDI HUREN

Twijfel je of de producten van Fedde&Kees zullen helpen in jullie situatie dan kun je het nu ook voor een korte periode huren. Zo kun je testen of het inderdaad voor slaapverbetering zorgt bij je kleintje. Daarna kun je alsnog, met een leuke korting, de producten aanschaffen via onze website.

Ook tijdens deze huurperiode staan wij bij Fedde&Kees klaar voor het geven van advies en tips mocht dit nodig zijn.

Voor de huur van onze producten werken wij nauw samen met www.wieghuren.nl

Wieghuren voor het huren van wiegjes en de producten van Fedde&Kees

Wieg Huren is al meer dan 6 jaar een professioneel verhuurbedrijf voor wiegen. Wieg Huren is er voor alle (aanstaande) ouders die de eerste periode hun kleintje dicht bij zich willen laten slapen maar het te prijzig of niet duurzaam vinden om een nieuwe wieg aan te schaffen voor deze korte periode. Wieg Huren heeft een groot assortiment kwaliteitswiegen en co sleepers van o.a. De Bednest, Bopita, Chicco, CoZee, Hussh en Troll.

Je kunt nu ook tegen een aantrekkelijke prijs een Chicco co sleeper en een houten co sleeper huren in combinatie met ons innovatieve NUNKI lakentje.


De voordelen van huren
Kies je voor huren, dan profiteer je van deze mooie voordelen:

✓ Duurzaam: met het oog op de toekomst van je kindje

✓ Betaalbaar: geen grote aanschaf voor een relatief korte periode

✓ Flexibele huurperiodes: kies zelf de gewenste periode en verleng als je wil

✓ Keuze uit topmerken: altijd wat iets bij jou en je babykamer past

✓ Na huren toch kopen? Dan krijg je een speciale korting op de producten van          Fedde&Kees!

✓ De allerbeste service: persoonlijk contact met Susanne van Wieg Huren en met      Frederieke van Fedde&Kees. Stel al je vragen over de NUNKI en BUNDI!

Heb je vragen over het NUNKI lakentje of het BUNDI slaapzakje? Neem dan gerust contact met ons op. Wil je meer weten over huren? Kijk dan op www.wieghuren.nl

Hoe werkt het?

Via wieghuren.nl kun je kiezen voor de volgende producten:

Huur NUNKI lakentje

Huur NUNKI lakentje & BUNDI slaapzakje

Huur Chicco co sleeper & NUNKI lakentje

Huur Houten Co Sleeper & NUNKI lakentje

    Je geeft zelf aan hoe lang je wil huren en wanneer je de producten wil ontvangen. Besluit je tijdens de huurperiode dat je de producten toch langer wil houden? Dan kun je altijd verlengen! Alle wiegen en co sleepers worden verhuurd met matras en bedlinnen, dus je hebt direct alles wat je nodig hebt. Wel zo fijn.