Yes! Het Nunki lakentje is genomineerd voor Baby Innovation Award 2019

 Breng hier je stem uit en help de Nunki naar overwinning!

De Baby Innovation Award is gekoppeld aan de NegenMaanden Beurs. De vakjury bestaat o.a. uit VeiligNL, Consumentenbond,.... Elk jaar worden de meest innovatieve en baanbrekende producten genomineerd voor de Award. 

Link naar de pagina waar gestemd kan worden.

Met trots kan ik vertellen dat het Nunki lakentje genomineerd is voor de Baby Innovation Award. Ik ben ongelooflijk trots dat ik zoveel ouders kan gaan helpen zoals de producten van Fedde&Kees mij ook geholpen hebben.

 

 

Frederieke Meihuizen

Eigenaar Fedde&Kees®

Ik ben Frederieke, getrouwd met Ewoud en mama van 4 kindjes. Na op veel plekken gewoond te hebben, ben ik gesetteld in Nieuwkoop. Ik werkte in de commercie tot mijn vierde kindje geboren werd. Fedde was een huilbaby en vanuit deze wanhoop heb ik de producten van Fedde&Kees bedacht. Ik gooide mijn leven om en begon met ondernemen. Sinds 2018 help ik andere ouders naar een betere slaap!