Soms is er meer nodig! - De TIP van Fedde&Kees

Bij sommige baby's werkt de Fedde&Kees methode als een wonderpil en bijna elke ouder ziet ten minste een slaapverbetering, maar soms is er meer nodig!

Een negatief patroon moet doorbroken worden bij je baby maar ook in de manier waarop jij als ouder hier mee omgaat, soms zit je helemaal vast en weet je het gewoon niet meer. Op internet vind je veel tegenstrijdige verhalen en adviezen. Je ziet door de bomen het bos niet meer.

De drempel naar een slaapcoach kan soms te hoog zijn:

  • Er is veel keuze
  • Welke methode past bij mij
  • Ik wil niemand in huis halen 
  • Te prijzig

Kunnen redenen zijn om niet voor een individuele slaapcoach te kiezen. Dit zijn eigenlijk de redenen waarom mijn man en ik dit nooit gedaan hebben bij onze zoon Fedde. Had ik toen Anja Caers maar gekend!

Anja Caers is al ruim 20 jaar Osteopaat en heeft zichzelf in al die jaren gespecialiseerd op de steeds meer groeiende problematiek van slecht slapende baby's. Naast al haar praktijk ervaring heeft zij alles aangegrepen om alle facetten van deze problematiek meester te worden. Al deze kennis heeft Anja samengevoegd in een Online Video Cursus:

"Liefdevol Zelfstandig slapen" speciaal gericht op baby's vanaf 4 maanden:

➡️ Heeft je kindje nog veel hulp nodig om in te slapen?

➡️ Zijn de dutjes vaak te kort en blijven de nachten gebroken?

➡️ Nemen de voedingsmomenten eerder toe dan af?

➡️ Heeft je kindje last van scheidingsangst of nachtelijke angsten?

🚫Hou je niet van quick-fixes (papjes indikken, strenge slaaptraining, alleen laten huilen...), die het gedrag van je kindje willen 'aanpakken', maar niet kijken naar de nood achter het gedrag?

Zoek je wél naar praktische en liefdevolle handvatten om je kleintje beter te helpen slapen, op een manier die wél aansluit bij jouw visie van mild en responsief ouderschap?

Dan is deze cursus iets voor jou! 

Ik vind het een groot voordeel dat je op je eigen manier, in je eigen tempo handvatten aangereikt krijgt om de negatieve slaap cirkel te doorbreken. Anja vertelt niet wat je moet doen, maar wat je kunt doen en biedt ook meerdere mogelijkheden zodat je altijd samen met je partner kan kiezen wat het beste bij jullie past. Niet een  1-zijdige methode maar veel inzichten en handvatten en heel laagdrempelig.

Maak kennis met Anja Caers:

Ik raad je zeker aan haar eerst eens te volgen op Instagram om zelf een gevoel te krijgen bij Anja en wat zij doet, hier kun je al waardevolle tips weghalen: @Happybabycoach

Omdat Anja veel kennis heeft van het principe diepe druk wat het Nunki lakentje biedt en daar ook groot fan van is mag ik je een korting aanbieden als je het Nunki lakentje of de set hebt aangeschaft. Dit is een korting ter waarde van €10,- 

Stuur mij een berichtje via de website met je ordernummer als je gebruik wilt maken van deze code.

Via de website www.happybabycoach.com vind je meer informatie over Anja en de online modulen.

Als je nog vragen voor mij hebt, schroom niet en neem contact met mij op, dan kan ik misschien nog wat meer vertellen.

Liefdevolle groet,
Frederieke

 

 

 

 

 

 

 

Frederieke Meihuizen

Eigenaar Fedde&Kees®

Ik ben Frederieke, getrouwd met Ewoud en mama van 4 kindjes. Na op veel plekken gewoond te hebben, ben ik gesetteld in Nieuwkoop. Ik werkte in de commercie tot mijn vierde kindje geboren werd. Fedde was een huilbaby en vanuit deze wanhoop heb ik de producten van Fedde&Kees bedacht. Ik gooide mijn leven om en begon met ondernemen. Sinds 2018 help ik andere ouders naar een betere slaap!