Zo gebruik je het NUNKI lakentje in een campingbedje

Ga je met je baby op vakantie, een nachtje uit logeren, een dagje naar het strand of gaat je baby naar de opvang? Dan is je baby uit zijn normale routine en heeft hij misschien meer moeite met inslapen. Het NUNKI lakentje kan je hierbij helpen. Het lakentje geeft een fijne druk, waardoor je kindje beter kan ontspannen en gemakkelijker in slaap valt - zeker als je kindje thuis ook onder het NUNKI lakentje slaapt! Gelukkig is NUNKI prima te gebruiken in combinatie met de meeste campingbedjes. In dit artikel lees je welke maat je nodig hebt en hoe je NUNKI het beste kunt opmaken voor het meeste effect.

Bekijk hieronder een overzicht van campingbedjes die prima te gebruiken zijn in combinatie met het NUNKI lakentje.

Standaard campingbedje

De meeste campingbedjes voor baby’s hebben een standaard model. Een aantal voorbeelden daarvan zijn de Qute Q-dream, Koelstra Travelsleeper, Puck campingbedje Noor, Titaniumbaby campingbedje, het Little Dutch campingbedje - en er zijn er nog veel meer.

Welke maat NUNKI?
In deze campingbedjes zit een plank-matrasje. Gebruik je alleen dit matrasje? Dan kun je NUNKI co sleeper of NUNKI ledikant gebruiken in het bedje. Let wel op dat je het ledikant lakentje wat strakker moet vastmaken dan normaal, omdat het matrasje iets dunner is.Gebruik je een extra matrasje? Dan raden wij het ledikant lakentje aan. Je maakt het NUNKI lakentje dan op om het matrasje én de onderplank heen, zodat het stevig genoeg is en niet krom trekt.
 

Aeromoov Instant reisbedje

Het Aeromoov Instant reisbedje heeft twee standen. In de hoge stand passen zowel het NUNKI co sleeper lakentje als het ledikant lakentje. Let wel op dat je het ledikant lakentje wat strakker moet vastmaken dan normaal, omdat het matrasje iets dunner is. In de lage stand is het reisbedje een stuk langer, waardoor het ledikant lakentje van NUNKI beter past.

 

Deryan travel-cot

In de Deryan travel-cot zit een opblaasmatrasje. Als je dit matrasje eruit haalt, past er perfect een NUNKI co sleeper lakentje om. Ook hier werkt het ledikant lakentje ook prima, maar dan moet je het lakentje wel wat strakker vastmaken dan normaal.

 Nuna Sena™ Campingbedje

In het Nuna Sena™ Campingbedje is een box en bedje in één. Hierin past het ledikant lakentje van NUNKI.

BabyBjörn light campingbedje

De BabyBjörn light is een vrij ruim campingbedje. Hierin past het ledikant lakentje van NUNKI het beste.

Joie Kubbie Sleep Campingbedje

Het Joie Kubbie Sleep campingbedje heeft wel wat weg van een co-sleeper. Het NUNKI lakentje dat het beste past in dit campingbedje is dan ook de co sleeper variant!

Bonustip voor newborns

Heb jij een pasgeboren baby en ben je aan het oriënteren op een campingbedje? Dan is de Bamboom Babynest Co-Sleeper misschien wel wat voor jou. Het is een klein bedje dat je gemakkelijk kunt meenemen en het wieglakentje van NUNKI past er perfect in.

Test het thuis even uit

Het NUNKI lakentje is dus prima te gebruiken in de meeste campingbedjes! Zorg altijd dat je het lakentje strak genoeg opmaakt, zodat de spanning zijn werk kan doen bij je kindje. Probeer het thuis vast even uit, zodat je voorbereid op vakantie gaat. Heb je twijfels over het opmaken, dan kun je altijd een foto sturen naar klantenservice@feddekees.nl en dan kijken we even mee. Heel veel plezier op vakantie!

Liefs,

Frederieke
Frederieke Meihuizen

Eigenaar Fedde&Kees®

Ik ben Frederieke, getrouwd met Ewoud en mama van 4 kindjes. Na op veel plekken gewoond te hebben, ben ik gesetteld in Nieuwkoop. Ik werkte in de commercie tot mijn vierde kindje geboren werd. Fedde was een huilbaby en vanuit deze wanhoop heb ik de producten van Fedde&Kees bedacht. Ik gooide mijn leven om en begon met ondernemen. Sinds 2018 help ik andere ouders naar een betere slaap!