De Voordelen

ONTWIKKELD OM HET LEVEN AANGENAMER TE MAKEN, VOOR JOU EN JE BABY

Uit ervaring weten we hoe vervelend het is als je baby zich continu onder de lakentjes vandaan woelt of moeilijk slaapt en hoe groot de impact is op jouw leven en dat van je kindje. Daarom ontwikkelt Fedde&Kees producten die je kindje geborgenheid bieden, veilig zijn en gemakkelijk zijn in gebruik. Producten die je baby helpen lekker te slapen. 

DE VOORDELEN OP EEN RIJ:

  • Je baby valt makkelijker in slaap en slaapt beter door
  • Instoppen in een handomdraai, ook voor oma, opa en de oppas
  • De diepe druksensatie van het Nunki lakentje biedt geborgenheid
  • Het Bundi slaapzakje is een mild alternatief voor inbakeren en heel geschikt om inbakeren eenvoudig af te bouwen
  • De combinatie van de Bundi en Nunki is perfect voor een goede nachtrust voor zelfs de meest onrustige baby
  • Ook geschikt voor baby’s met reflux, heupdysplasie en eczeem

Inbakeren, inbaker slaapzak, baby slaapt slecht, lakentje, wieg, ledikant

ELKE BABY WIL GEBORGENHEID & ELKE OUDER WIL GEMAK EN VEILIGHEID!

Het belangrijkste voordeel zit in het gebruiksgemak voor jou en iedereen die je baby naar bed brengt! Geen gedoe met instoppen meer, altijd op dezelfde manier ingestopt en geen lakentjes meer die halverwege de nacht losgewoeld raken, waardoor je kindje het koud krijgt en wakker wordt. Slechts met 1 handeling: een rits sluiten!

Iedere baby voelt graag een warme hand op de borst, dit is precies wat het lakentje aan beleving creëert bij je baby. Het evenaart deze diepe druk sensatie door de veilige, zachte en elastische stofkeuze. Daarnaast hoef je je geen zorgen meer te maken of je baby niet verstrengeld raakt in losgewoelde lakentjes.

Het Nunki lakentje heeft de Baby Innovation Award 2019 gewonnen.

SPECIAAL VOOR ONRUSTIGE BABY'S

De combinatie van de producten van Fedde&Kees zijn speciaal ontwikkeld voor baby’s die onrustig slapen, doordat ze erg beweeglijk zijn en de rust niet kunnen vinden.

Het Bundi slaapzakje is als mild alternatief voor inbakeren. Geen ingewikkelde doeken meer, slechts ritsjes onder de mouwen. Een milder effect dan het traditioneel inbakeren maar zo veel makkelijker. Het geeft je kleintje net iets meer vrijheid dan het traditioneel inbakeren.

De slecht slapende baby heeft in het bijzonder baat bij de diepe druk sensatie die het Nunki lakentje biedt in combinatie met het milde inbaker alternatief van het Bundi slaapzakje. De combinatie is een hulpmiddel om de nachtrust terug te krijgen. Je kunt je baby stevig instoppen, zonder gedoe en helemaal volgens de geldende richtlijnen. En niet alleen jij kan dat: de producten zijn zó ontworpen dat iedereen je kindje naar bed kan brengen. En als je het gebruik wilt afbouwen, kan dit heel simpel met hetzelfde Bundi slaapzakje door telkens de rits onder de mouw een stukje verder omhoog te doen.

 

Fedde&Kees in de Media en de meest gestelde vragen, zie MEDIA & FAQ
Het Nunki lakentje, lees meer
Het Bundi slaapzakje, lees meer