Populaire kleuren tijdelijk niet of beperkt op voorraad

Up-date:

Op  26 Juni hebben we een aantal BUNDI live kunnen zetten om in Pre Order te bestellen. Deze worden uiterlijk 4 Juli verstuurd.

Op 20 Juni hebben we onze voorraad minimaal kunnen aanvullen met NUNKI.

BUNDI verwachten we in Juli verder aan te kunnen vullen. 

_______________

Onze meest populaire kleuren van onze NUNKI lakentjes en BUNDI slaapzakjes zijn momenteel helaas helemaal uitverkocht. We werken er keihard aan om de voorraad aan te vullen, maar door de grote vraag kunnen we helaas nog niet precies zeggen wanneer alle kleuren weer beschikbaar zijn. Gelukkig heb je nog steeds volop keuze uit verschillende prachtige kleuren. Shoppen >

Onze geliefde producten worden stuk voor stuk met de hand gemaakt, daarom kan het aanvullen van de voorraad even duren. Is jouw favoriete kleur uitverkocht? Blijf ons dan in de gaten houden, elke keer als we voorraad ontvangen zullen we dit direct live zetten. 

Bedankt voor je geduld en begrip.

Liefs,

Frederieke

Frederieke Meihuizen

Propriétaire Fedde&Kees®

Ik ben Frederieke, getrouwd met Ewoud en mama van 4 kindjes. Na op veel plekken gewoond te hebben, ben ik gesetteld in Nieuwkoop. Ik werkte in de commercie tot mijn vierde kindje geboren werd. Fedde was een huilbaby en vanuit deze wanhoop heb ik de producten van Fedde&Kees bedacht. Ik gooide mijn leven om en begon met ondernemen. Sinds 2018 help ik andere ouders naar een betere slaap!