Voorwaarden Try Out Service

De producten van Fedde&Kees werken alleen als je ze op de juiste manier gebruikt. Daarom kun je producten alleen retour sturen als je aan deze 3 voorwaarden voldoet:
1. Je bestelt de juiste producten op basis van het advies van Fedde&Kees.
2. Je stuurt foto’s van de opgemaakte NUNKI en/of aangetrokken BUNDI.
3. Je laat na 1,5 week weten hoe het gaat en staat open voor tips en adviezen.

Horen wij niks van je maar heb je de producten wel gebruikt? Dan is het helaas niet mogelijk om producten te retourneren. De try out service is echt bedoeld voor mensen die willen testen of het werkt voor hun kindje. Dit vergt tijd, aandacht en geduld.

 • Fedde&Kees vertrouwt op degelijk gebruik van de producten, blijkt dit niet het geval dan kan Fedde&Kees de producten terugsturen.
 • We nemen alleen gewassen producten retour. Heb je de producten niet gewassen? Dan betaal je 10 euro extra aan onkosten.
 • Producten wassen volgens de aangegeven was voorschriften: op 30 graden, wassen met dezelfde kleuren en niet in de droger.
 • Deze try out service is momenteel alleen beschikbaar in Nederland. Belgische klanten kunnen ook deelnemen, maar dan komt het eventuele retour sturen voor eigen rekening.
 • Vanaf de ontvangstdatum gaan de 3 weken in, na 3 weken vervalt de try out periode en zijn de producten definitief gekocht.
 • Als de combinatie van de NUNKI en BUNDI als set is aangeschaft onder de try out Service mag alleen de set retour gestuurd worden binnen 3 weken, dus niet één van de twee producten los.
 • Als de producten eventueel terugkomen kan Fedde&Kees deze niet meer verkopen. Deze "gebruikte" producten zullen niet verloren gaan maar ingezet worden voor fysiotherapeuten, slaapcoaches, ziekenhuizen en andere deskundigen.

  Na 3 weken uitproberen zijn er 2 opties:

  1. Je wil de producten houden.
  Het werkt voor jouw kindje en je houdt de producten. Fijn! Je hoeft nu niets meer te doen.

  2. Je wil de producten retourneren.
  Je hebt alle adviezen opgevolgd maar het werkt toch niet voor je kindje. Je stuurt binnen de try out periode van 3 weken een retourverzoek naar Fedde&Kees. Je ontvangt de retourinstructies per e-mail. Zodra de producten bij ons binnen zijn, storten we het aankoopbedrag minus de try out-kosten terug op je rekening.