NUNKI sheet in 1 minute

Give your baby the familiar womb feeling in bed! Watch the video and discover the NUNKI sheet in 1 minute.


This video summarizes very well what the NUNKI sheet offers:
✓ Womb feeling in bed
✓ The best sleeping ritual for your baby
✓ Mild alternative to swaddling
✓ Security and boundaries through deep pressure
✓ Tight tucking becomes super simple, anyone can do it
✓ Also works with the hooray position (arms up)
✓ Safe:the sheet cannot come loose
✓ Suitable for 0 months to 3 years

The NUNKI sheet was awarded 2 Baby Innovation Awards in 2019. More than 20,000 babies now sleep better with Fedde&Kees. Pride!

Check out NUNKI

Love,

Frederieke

Frederieke Meihuizen

Owner Fedde&Kees®

Ik ben Frederieke, getrouwd met Ewoud en mama van 4 kindjes. Na op veel plekken gewoond te hebben, ben ik gesetteld in Nieuwkoop. Ik werkte in de commercie tot mijn vierde kindje geboren werd. Fedde was een huilbaby en vanuit deze wanhoop heb ik de producten van Fedde&Kees bedacht. Ik gooide mijn leven om en begon met ondernemen. Sinds 2018 help ik andere ouders naar een betere slaap!