Yes! The Nunki sheet has been nominated for Baby Innovation Award 2019

Cast your vote here and help the Nunki to victory!

The Baby Innovation Award is linked to the Nine Months Fair. The jury consists of, among others, VeiligNL, Consumentenbond,.... Every year the most innovative and groundbreaking products are nominated for the Award.

Link to the page where you can vote.

I am proud to say that the Nunki sheet has been nominated for the Baby Innovation Award. I am incredibly proud that I can help as many parents as Fedde&Kees products have helped me.

Frederieke Meihuizen

Owner Fedde&Kees®

Ik ben Frederieke, getrouwd met Ewoud en mama van 4 kindjes. Na op veel plekken gewoond te hebben, ben ik gesetteld in Nieuwkoop. Ik werkte in de commercie tot mijn vierde kindje geboren werd. Fedde was een huilbaby en vanuit deze wanhoop heb ik de producten van Fedde&Kees bedacht. Ik gooide mijn leven om en begon met ondernemen. Sinds 2018 help ik andere ouders naar een betere slaap!